Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kiszonej kapusty barwiona

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 75 dek
sok buraczkowy 1/4 szklanki
cukier do smaku
olej sojowy 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kiszonej kapusty barwiona

odciśnietą kapustę mieszamy z sokiem i cukrem dokładnie aby zabarwiła się jednakowo na kńcu dodajemy olej

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 27.12.2012 08:02
lubie
barbara11561 16.03.2012 12:39
wszystkiego warto spróbować-na pewno buraczany sok nie pogorszy smaku kapusty:)
Grazyna0211 30.12.2011 17:02
coś nowego
m1monika 28.12.2011 16:10
pyszna :-)
Ewa111 27.10.2011 17:54
ciekawe,można sobie pokolorować surówkę
piotereq 26.09.2011 09:39
super
owca441 15.08.2011 10:09
kusząca
owca441 15.08.2011 10:09
kusząca
teresa18 12.08.2011 21:08
nowatorska jak dla mnie
Ania67 06.08.2011 17:52
świetna
gacopierz23 06.08.2011 16:00
tak jeszcze nie robiłam,czas wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak