Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana karkówka

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sos barbecue 1/2 szklanki
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
karkówka 1/2 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana karkówka

Mięso pokroić w plasterki. Sos barbecue wymieszać z musztardą. Wysmarować tym mięso i odstawić na noc do lodówki. Piec na grillu na rumiano z obu stron.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Weronika_eM 04.12.2011 18:28
przepyszna
Marlena/Kinia 30.10.2011 22:20
super pomysł z tym sosem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak