Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

renglody na zimę

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 1 i 1/2 kg.
jabłko 2 renklody

Przepis i sposób przygotowania na: renglody na zimę

Renglody wypestkować i zasypać cukrem. Jak puszczą sok to zagotować przez trzy dni i potem przełożyć gorące do słoików i odwrócić do góry dnem. Doskonały dodatek do lodów i deserów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja1 24.09.2015 08:34
bardzo smaczny dżem
Beata73 14.04.2013 08:56
do deserów super!
mamusia1 01.05.2012 17:37
super
mamusia1 01.05.2012 17:37
super
Margo1 02.09.2011 11:15
dawno nie robiłam
Margo1 02.09.2011 11:15
dawno nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak