Przepis i sposób przygotowania na: Miodowiec
Ugotowac budyń. Masło utrzeć na puch. Cały czas miksując dodawać po 1 łyżce budyniu. Pierwsze ciasto posmarować masą, drugie powidłami, trzecie znów masą. Przykryć ostatnim ciastem posypac cukrem pudrem.
jajko | 2 |
margaryna | 250 g |
miód | 5 łyżeczek |
cukier | 0,5 szklanki |
mąka tortowa | 5 szklanek |
sod | 2 łyzeczki |
masło | 200 g |
budyń waniliowy | 1 |
mleko | 0,5 l |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: