Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Konfitura z jeżyn

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jeżyny 1,5 kg
cukier 1,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Konfitura z jeżyn

Owoce umyć, wymieszać z cukrem. Odstawić na 2 godziny. Przełożyć do garnka. Smażyć na wolnym ogniu. Gdy zgęstnieją, nałożyć do słoików. Pasteryzować 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 11.05.2012 19:39
też taką robię w sezonie
Juleczka20 11.12.2011 14:28
super
Kate131 14.08.2011 08:35
musi być pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak