Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułka z jajecznicą

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
bułka 2 sztuki
margaryna wg uznania
sól wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Bułka z jajecznicą

Rozbić jajka na margarynie i piec. Mieszać cały czas. Kiedy powstanie jajecznica należny posmarować margaryna lub masłem bułki i dać jajecznicę na dolną część. Przykryć drugą połową. Podawać z herbatą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 18.09.2011 09:25
babcia mi tak przygotowywała jejecznice.
iknkirke 26.05.2011 11:24
czasami też tak robię
Iwusia 25.03.2011 20:53
czyli szybkie sniadanko :)
wedith1 19.12.2010 09:43
Lubię tak zajadać jajecznicę ,.... na świeżej bułeczce :D
iwa643 20.06.2010 17:48
lubie taka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak