Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gorąca słodka kapustka

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1 szt
przecier pomidorowy 300 gram
rosołki drobiowe 4 szt
Kucharek
sól, pieprz
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
Ziele angielskie całe Prymat 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Gorąca słodka kapustka

* główka kapusty 3 kg
* przecier pomidorowy 300 gram
* ziele angielskie 3 szt
* liść laurowy 2 sztuki
* rosołki drobiowe 4 szt
* sól, pieprz do smaku
* kucharek do smaku
Kapustę szatkujemy Duży garnek z woda wstawiamy na gaz wkładamy kapustę liść laurowy i ziele angielskie gotujemy na małym ogniu dodajemy kostki rosołowe i nadal gotujemy na końcu dodajemy pieprz sól i przecier pomidorowy i teraz gotujemy aby wygotować rzadkie Smakujemy czy jest dobre w smaku można doprawiać według gustu, Gotowałam 1,5 godzinki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 07.10.2013 09:00
bardzo dobry dodatek obiadowy
bami 22.09.2011 08:32
Smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak