Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem ze szparagów

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi 1 kg
cebula 3 szt
masło 15 dag
śmietana 500 ml
tymianek 2 gałązki
Pieprz biały mielony Prymat
sól
rosół z kurczaka 3 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Krem ze szparagów

Szparagi umyj i obierz od dołu, odetnij główki , łodygi szparagów pokrój na kawałki , cebulę obierz i pokrój w kostkę , masło roztop zeszklij cebulę dodać pokrojone łodygi szparagów i podsmażyć , wlać bulion i śmietanę gotować ok 30 min , dodać tymianek przyprawić pieprzem i sól , zmiksować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 02.04.2013 22:43
Bardzo lubię
Cikakameku 21.07.2012 22:47
zrobiłam - krem wyszedł bardzo dobry:)
Seba 25.10.2011 17:20
fajny
Iwona51
Iwona51 22.10.2011 09:55
smaczny
Motorek 16.10.2011 18:40
super
Wafelek2601 11.09.2011 11:14
pyszny
Monika193
Monika193 09.08.2011 19:59
smaczny
patusia 02.08.2011 23:44
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak