Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hrabowskie pieczarki

4.0
(21)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 25 dag
majonez pół szklanki
orzechy włoskie 1 garść
czosnek 1-2 ząbki
sól, pieprz wg uznania
sok z cytryny wg uznania
natka pietruszki 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Hrabowskie pieczarki

Pieczarki dokładnie oczyścić i osuszyć drobno pokroić i skropić obficie sokiem z cytryny. Czosnek zmiażdżyć. Majonez wymieszać z posiekaną zieleniną, czosnkiem i orzechami. Polać tym pieczarki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 30.01.2012 07:38
pycha
owocówka 04.12.2011 11:47
super
Justa32 20.09.2011 13:33
smaczne
Magdalena98 28.07.2011 08:45
świetne
Juleczka20 11.06.2011 07:19
super
Kopiko1983 27.04.2011 22:02
Mniam, mniam...
iwa643 01.04.2011 07:25
fajne
malaczarna23 11.03.2011 15:09
ciekawy przepis
agata1722
agata1722 11.02.2011 14:38
rewelacja
marzencia2007 21.01.2011 17:16
mniam :)
marzencia2007 21.01.2011 17:16
mniam :)
marzencia2007 21.01.2011 17:16
mniam :)
Kate131 03.09.2010 07:06
FAJNY PRZEPIS

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak