Hrabowskie pieczarki

Hrabowskie pieczarki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    25 dag
  • majonez

    pół szklanki
  • orzechy włoskie

    1 garść
  • czosnek

    1-2 ząbki
  • sól, pieprz

    wg uznania
  • sok z cytryny

    wg uznania
  • natka pietruszki

    1 pęczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki dokładnie oczyścić i osuszyć drobno pokroić i skropić obficie sokiem z cytryny. Czosnek zmiażdżyć. Majonez wymieszać z posiekaną zieleniną, czosnkiem i orzechami. Polać tym pieczarki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tomek18

30.01.2012 07:38
pycha

owocówka

04.12.2011 11:47
super

Justa32

20.09.2011 13:33
smaczne

Magdalena98

28.07.2011 08:45
świetne

Juleczka20

11.06.2011 07:19
super

Kopiko1983

27.04.2011 22:02
Mniam, mniam...

iwa643

01.04.2011 07:25
fajne

malaczarna23

11.03.2011 15:09
ciekawy przepis

agata1722

11.02.2011 14:38
rewelacja

marzencia2007

21.01.2011 17:16
mniam :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat