Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

babeczki z pieczarkowym farszem do barszczu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 1 kg
margaryna 2 szt
drożdże 10 dag
jaja 3 szt
kwaśna śmietana
pieczarki
cebula 1 szt
ser

Przepis i sposób przygotowania na: babeczki z pieczarkowym farszem do barszczu

ugnieść ciasto na babeczki. wykleić foremki i upiec na złoty kolor.
nadzienie: pieczarki i cebulę drobno pokroić. udusić, na gotowe babeczki nakładac po łyżce farszu sopysać starkowanym serem. wstawić do piekarnika, piec do momentu roztopienia sera. podawać na ciepło z barszczem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak