Składniki:
woda | 2 litry |
pierś z kurczaka | 200g |
krewetki | 300g |
papryczki chili | 2 |
boczniaki | 100g |
pasta tom yum | 4 łyżeczki |
olej | 1 łyżka |
liście limonki kaffir | |
trawa cytrynowa | |
sos rybny | 1 łyżka |
świeża kolendra |
woda | 2 litry |
pierś z kurczaka | 200g |
krewetki | 300g |
papryczki chili | 2 |
boczniaki | 100g |
pasta tom yum | 4 łyżeczki |
olej | 1 łyżka |
liście limonki kaffir | |
trawa cytrynowa | |
sos rybny | 1 łyżka |
świeża kolendra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: