Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z fety i arbuza

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1 kg
feta 150 g
sałata 2 liście

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z fety i arbuza

Arbuza kroimy w plastry grubości 1cm, po czym kroimy kosteczki 1x1cm. Fetę kroimy w kosteczki. Wykałaczkę wbijamy kolejno w kostkę sera, następnie arbuza, układamy na talerzyku na sałacie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 22.02.2012 15:45
fajne!
olivka 12.09.2011 11:57
Mi się czesto feta rozpada jak ja kroję:_( Twoja wyglada świetnie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak