Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Góralska dziadówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1
bryndza 25dag
makaron łazanki 25dag
sól
pieprz
włoszczyzna pęzcek (bez kapusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Góralska dziadówka

Zagotować wywar z jarzyn z dodatkiem cebuli,przecedzić,utrzeć z pokruszoną bryndzą.Podgrzać,przyprawić do smaku solą i pieprzem.Podawać z ugotowanymi łazankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 28.08.2011 15:24
lubię takie regionalne dania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak