Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chrupiąca bułeczka czosnkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Weka krojona 1 szt
czosnek 4 ząbki
masło 4 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: chrupiąca bułeczka czosnkowa

Czosnek przeciskamy i łączymy z masłem.Smarujemy z obu stron kromeczki.Składamy wekę w całość i zawijamy w folię aluminiową.Pieczemy w piekarniku ok.10minut.Pychotka

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 05.08.2012 00:15
superowa
ben-ka 21.11.2011 09:35
świetny sposób na chrupiące grzaneczki.
Teresa19 16.11.2011 09:44
pyszna
Seba 02.11.2011 00:18
super
Grazyna0211 16.10.2011 17:24
pycha!
Wafelek2601 27.09.2011 10:13
cudo
Izabela28 05.09.2011 14:39
pyszne; super pieczywo do potraw z grilla i nie tylko:)
anoosia 15.08.2011 11:44
baaardzo lubię:)
Ania67 09.08.2011 08:55
pycha
smakoszek 06.08.2011 15:49
bardzo lubię taką
IZABELA29 05.08.2011 10:50
na śniadanko pyszne danko
smakoszek 04.08.2011 19:13
smaczne chrupanie
barbara11561 04.08.2011 17:26
super
halina17 02.08.2011 14:09
można podać do zup czystych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak