Makaron z ziołami prowansalskimi

Makaron z ziołami prowansalskimi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron świderki

    200 g
  • ser topiony

    200 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron ugotować, odcedzić. Do gorącego makaronu wkładamy ser topiony oraz zioła. Mieszamy do roztopienia sie serka. Gotowe. Brzmi banalnie, ale jest smaczne. Można użyć serków topionych o różnych smaków zależni od upodobań.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ben-ka

24.07.2012 07:46
lubię makaron i to bardzo:)

caralajna

16.02.2012 08:25
dobre danie

Justa32

05.10.2011 11:53
smaczne

hastalavista

06.02.2011 00:58
fajne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat