Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z ziołami prowansalskimi

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron świderki 200 g
ser topiony 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z ziołami prowansalskimi

Makaron ugotować, odcedzić. Do gorącego makaronu wkładamy ser topiony oraz zioła. Mieszamy do roztopienia sie serka. Gotowe. Brzmi banalnie, ale jest smaczne. Można użyć serków topionych o różnych smaków zależni od upodobań.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 24.07.2012 07:46
lubię makaron i to bardzo:)
caralajna 16.02.2012 08:25
dobre danie
Justa32 05.10.2011 11:53
smaczne
hastalavista 06.02.2011 00:58
fajne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak