Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka szparagowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi zielone 1 pęczek
żółty ser 10 dkg
szynka 10 dkg
masło 2 łyżeczki
sól do smaku
cukier do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka szparagowa

Szparagi ugotować na półtwardo we wrzątku osolonym i posłodzonym. Rozłożyć je w naczyniu żaroodpornym, przykryć szynką zrumienioną na maśle, oprószyć pieprzem, posypać startym żółtym serem. Zapiec w gorącym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 25.08.2013 10:38
smakowałaby mi taka zapiekanka.
Andysz 27.10.2012 10:07
pyszności, może jeszcze dziś zrobię;)
RenataZ-et 23.10.2012 14:33
świetny pomysł
Renataj 17.04.2012 20:46
Warto spróbować.
Adamorek 14.12.2011 12:31
eleganckie super
Wacław 15.11.2011 14:22
fajny przepis !
kanu83 22.10.2011 11:23
superr
romanrafal
romanrafal 14.10.2011 17:04
pyszna
piotereq 10.10.2011 12:36
super
mirosława4 08.10.2011 21:24
fajna jestem ciekawa jak smakują szparagi nie miałam nigdy okazji spróbowania
Monika193
Monika193 28.09.2011 21:39
pyszna
ankaryba 06.09.2011 16:45
super
stokrotka 15.08.2011 20:55
smakowite
Wafelek2601 14.08.2011 21:59
smaczna
Katarzyna/kate1980 07.08.2011 23:14
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak