Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantne szaszłyki z serdelków

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serdelki 4 szt.
papryka czerwona 2 szt.
cebula czerwona 5 szt.
Przyprawa curry orientalna Prymat
keczup 1 szklanka
olej
ziemniaki

Przepis i sposób przygotowania na: pikantne szaszłyki z serdelków

Ziemniaki przygotuj wg przepisu na opakowaniu. Cebule obierz, jedną posiekaj, a resztę potnij na cząstki. Kiełbasi pokrój, oprósz curry.
Rozgrzej łyżkę oleju, zeszklij posiekaną cebulę. Dodaj do keczupu. Papryki pokrój na kawałki.
Kiełbaski, cebulę i paprykę nabij na długie patyczki. Usmaż na oleju. Podawaj z ziemniakami i keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak