Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 4 szt.
majonez 2 łyżki
szczypior 2 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
ser gouda 100 g
jajko ugotowane na twardo 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

Ugotowane jajka drobno posiekać. Rzodkiewki umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ser żółty zetrzeć na tarce o małych oczkach. Jajka, ser i rzodkiewki połączyć ze sobą, dorzucić posiekaną zieleninę oraz przyprawy. Wymieszać z majonezem. Schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

julcia12437 22.03.2013 18:50
Świetny pomysł na pastę :)
madi356 21.06.2012 21:17
uwielbiam takie wiosenne pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak