Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj w winie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj 1 kg
białe wino pół litry
oliwa 1 łyżka
mąka 5 dag
masło 10 dag
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w winie

Mintaja posolić, oprószyć mąką. Zrumienić na maśle. Przełożyć do naczynia żaroodpornego skropionego oliwą. Podlać winem, włożyć do piekarnika i piec 20 minut. Podlewać rybę powstałym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 18.11.2011 07:14
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak