Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus porzeczkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek homogenizowany 20 dag
miód 1 łyżka
cukier puder 1 łyżka
Żelatyna wieprzowa Prymat
woda 2 (przegotowana)
porzeczki czarne 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Mus porzeczkowy

Żelatynę rozpuścić w wodzie. 3/4 szklanki porzeczek zmiksować z miodem i cukrem pudrem. Mieszamy z serkiem i żelatyną. Rozłożyć do pucharków. Schłodzić. Przybrać pozostałymi porzeczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak