Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w migdałach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok z cytryny
mąka 3 łyżki
jajko 3 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
migdały 10 dag
oliwa 6 łyżek
pieprz
ryba pół kg

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w migdałach

Rybę oczyścić, skropić sokiem cytryny, oprószyć pieprzem. Panierować w mące, jajkach, i płatkach migdałowych wymieszanych z bułką tartą. Smażyć na oliwie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak