Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajko nadziewane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kukurydza konserwowa 3 łyżki
szczypiorek 1 pęczek
pieczarki usmażone 10 dag
ser żółty 10 dag
jajko 2 sztuki
oliwa
keczup

Przepis i sposób przygotowania na: Jajko nadziewane

Jajko ugotować, ostudzić, przekroić na pół, wyciągnąć z niego żółtko. Do miski włożyć kukurydzę, szczypiorek, pieczarki pokrojone na mniejsze kawałki i starty ser żółty. Wymieszać. Dodać oliwę z oliwek. Tak przygotowane nadzienie dawać do jajek, do dziurek po żółtkach. Zetrzeć jeszcze trochę sera. Polać po wierzchu keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 07.01.2012 11:25
super
owocówka 22.12.2011 07:45
mniam
iwa643 24.08.2011 14:31
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak