Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka zimowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 2 szt.
seler naciowy 2 łodygi
roszponka 1 garść
orzechy włoskie 1 garść
kiełki słonecznika 1 garść
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
miód 1 łyżeczka
olej słonecznikowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka zimowa

Olej słonecznikowy wymieszać z sokiem z cytryny, solą , pieprzem i odrobiną miodu do smaku. Obrane jabłka i seler pokroić w kostkę. Dodać grubo krojone orzechy, roszponkę i kiełki słonecznika, wymieszać w misce z sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak