Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski z sera po duńsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 5 szt
papryka 1 szt
seler 1 szt
sól
olej sojowy 20 dag
ser ementaler 35 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski z sera po duńsku

Białka ubić na sztywna pianę. Dodać do nich ser i paprykę pokrojoną, dobrze wymieszać. Łyżką formować kluski, kłaść na rozgrzanym oleju i smazyć na złoty kolor. Po wyjęciu posypać solą i startym selerem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 16.05.2012 08:05
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak