Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos wiosenny delikatny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kwasnej smietany kremowej szklanka
cebulki 4 małe
koperku łyżka
szczypiorku łyzka
natki pietruszki łyżka
rzeżuchy łyżka
młodych liści ogórecznika łyżka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos wiosenny delikatny

Do salaterki wlewamu jogurt, dodajemy posiekane cebulki i pozostałą zieleninę oraz lekko ubitą smietanę, doprawiamy do smaku. Sos powinien być delikatny w smaku, o pięknej, wiosennej barwie i bogatym aromacie. Należy go przygotować na 10 minut przed podaniem.

Smacznego!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika192 04.03.2011 15:01
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak