Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażony lin

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Lin 1 szt
Przyprawa do żeberek z miodem Prymat do smaku
sól do smaku
pieprz czarny do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Smażony lin

Lina posypać obficie przyprawą do żeberek,następnie poprószyć solą i pieprzem do smaku.Obtaczać w bułce tartej i smażyć na wolnym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 26.02.2012 01:40
Ja chyba też lina nie jadłam, ale rybki bardzo lubię :)
Kuchareczka2 20.12.2011 13:38
Uwielbiam lina będzie u mnie na świeta
Grażyna13 24.08.2011 14:55
Ciekawy przepis :)
pacpaw 05.08.2011 17:26
lina chyba jeszcze nie jadłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak