Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz dp pierogów ruskich

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ugotowanych ziemniaków 1 szklanka
białego sera 25 dag
cebule 2
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz dp pierogów ruskich

Drobno posiekana cebulę zasmażamy na rozgrzanym tłuszczu, powinna się lekkozrumienić. Ziemniaki i ser przepuszczamy przez maszynkę, dodajemy cebulę i przyprawy - farsz powinien byc jednolity, pulchny, lekko pikantny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak