Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z koperkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1
marchewki 2
cebula 0.5
koperek
majonez
śmietana 12%

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z koperkiem

Kapuste szatkujemy dajemy łyżeczke soli, mieszamy i odstawiamy na godzine, po tym czasie odciskamy kapuste i dodajemy do niej utarta na grubych oczkach marchewke, posiekany koperek i pokrojona w kostke cebule. Całość mieszamy ze śmietaną i majonezem - doprawiamy do smaku pieprzem i ewentualnie odrobina soli

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 16.08.2011 21:04
lubie taka surowke:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak