Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1 sztuka
szczypiorek 1 garść
rzodkiewka 1 pęczek
kapusta czerwona 1 główka
cebula 1 sztuka
majonez 3 łyżki
sok z cytryny
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę poszatkować, cebulę pokroić w kostkę. Wymieszać, posolić i odstawić na godzinę. Odcisnąć z soku, dodać pokrojoną rzodkiewkę, jabłko, szczypiorek i natkę pietruszki. Mieszamy z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owocówka 17.12.2011 09:54
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak