Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko kwaśne 2 szt
Pieprz biały mielony Prymat
sok z cytryny
oliwa
cebula biała
kapusta czerwona 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapuste kroimy ,szatkujemy zalewamy woda i chwile gotujemy aż zmięknie . Potem odcedzamy . Rodzynki zalewamy wrzątkiem .Jabłka scieramy na dużych oczkach ,cebule siekamy . wszystkie skąładniki łączymy doprawiamy oliwa ,pieprzem sokiem z cytryny i solą

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 06.02.2012 09:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak