Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karp z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karp
sos grzybowy 2szkl
masło 3łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Karp z grzybami

Oczyścić,umyć i osolić karpia,obsypać pieprzem ,ułożyć na ogniotrwałym półmisku i zapiekać w piekarniku,polewając często masłem.Gdy będzie na wpół upieczony ,zalać go sosem ze świeżych lub suszonych grzybów .Zapiekać jeszcze 10min .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 25.09.2012 22:01
dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak