Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żurawina do mięs

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żurawiny 1,20 kg
cukier 60 dag
woda 3 szklanki
cytryna 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Żurawina do mięs

Z cytryny skroić skórkę, umyte i osączone żurawiny wsypać do słoja, skropić sokiem z cytryny. Zagotować syrop ze skórką cytrynową. Wystudzić, zalać owoce, słoik zamknąć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof27 06.02.2012 18:10
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak