Przepis i sposób przygotowania na: cielęcina po meksykańsku
Posypujemy świeżą kolendrą i podajemy z ryżem.
cielęcina | 300 gram |
papryka | 2 sztuka |
pomidory | 2-3 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
kukurydza | 0,5 szklanka |
marchewka | 1-2 sztuka |
papryczki jalapeno | 1 sztuka |
kumin | 1 szczypta |
sól do smaku | 1 szczypta |
Kolendra cała Prymat | 1 szczypta |
kolendra liście | 1 garść |
seler naciowy | 2-3 gałązki |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: