Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cukinia w jogurtowej pierzynce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 2 szt.
jogurt 200 ml.
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: cukinia w jogurtowej pierzynce

Cukinię myjemy i osuszamy. Kroimy w pół plastry. Dodać posiekany koperek ,jogurt i wymieszać! Smacznego.!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 29.04.2012 18:46
fajny pomysł
Dorian 30.12.2011 08:11
pycha
Tika4444 12.09.2011 10:25
super przepis
berys18 09.09.2011 10:42
ciekawy pomysł
Edyta31 03.09.2011 22:00
ciekawe :)
Ania67 31.08.2011 09:01
super
ben-ka 16.08.2011 10:35
Ja też tak nie jem,bo nie jem surowej cukinii.
IZABELA29 10.08.2011 11:56
nie jadłam.
ela16 10.08.2011 11:27
pycha
smakoszek 07.08.2011 18:38
świetna
agataw1990 29.07.2011 11:22
bardzoo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak