Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łódeczka z kiełbasy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 10 dag
ser żółty 5 dag
cebula 1/3 sztuki
szczypiorek 1 garść
keczup pikantny
boczek 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Łódeczka z kiełbasy

Kiełbasę przeciąć wzdłuż na pół. Do tej dziury co powstanie dodać: starty sera żółty, pocięty boczek i cebulę. Całość podsmażyć na oleju. Po usmażeniu posypać pociętym szczypiorkiem i polać keczupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 09.01.2012 10:50
pyszna
Izabela/bella81 23.08.2011 10:14
fajna kiełbaska
malaczarna23 19.08.2011 09:12
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak