Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z zielonym groszkiem i serkiem twarogowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zielony groszek 1 puszka
natka pietruszki 1 szt.
sól
pieprz
ser biały twarogowy 25 dag
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z zielonym groszkiem i serkiem twarogowym

Groszek odsącz na sicie, jajka obierz i posiekaj. Groszek i jajka wymieszaj z serkiem, natka, przypraw solą i pieprzem do smaku. Na środek każdego krążka nałóż porcje farszu zlep dokładnie brzegi. Ugotuj w osolonym wrzątku około 5 minut od wypłynięcia. Podawaj polane kwaśna śmietaną.!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 07.02.2012 07:34
jakie sliczne pieknosci
IKrakowianka 14.01.2012 00:44
bardzo pomysłowe-super!!
junox 21.12.2011 21:13
świetne
Beatris 29.11.2011 19:04
Z takim farszem jeszcze nie jadłam, ale z chęcią bym posmakowała.
Iwona51
Iwona51 28.10.2011 09:48
pycha
Angelika10 30.09.2011 23:05
Muszą być pyszne.
Ania67 30.09.2011 09:52
ciekawe
barbara11561 31.08.2011 19:25
nie jadłam takich
Edyta31 19.08.2011 23:35
takiego jeszcze nie próbowałam, ciekawy przepis
ewelina63 16.08.2011 16:11
pyszne
anja3107 13.08.2011 23:33
smaczne
MAR3STA 09.08.2011 17:21
jeszcze takich nie robiłam
ben-ka 31.07.2011 10:31
ciekawy farsz:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak