Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przecier z botwinki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

botwinka 1 kg
sól 2 dag
koper 2 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Przecier z botwinki

Botwinkę opłukać, osączyć, przepuścić przez maszykę z sitkiem o duzych oczkach. Przecier posolić, włozyc do słoików, pasteryzowac ok.20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 24.04.2012 20:00
bardzo ciekawe
agata1722
agata1722 30.09.2011 12:54
to mi smaczne się zapowiada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak