Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z wody

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolki szparagowej 50 dag
masła 4 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
soli szczypta
cukru szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z wody

Fasolke oczyścić z włókien, włorzyć do niewielkiej ilości wrzącej, osolonej wody, dodać szczyptę cukru, gotować na miękko. Ugotowaną fasolkę odcedzić, polać roztopionym masłem wymieszanym ze zrumienioną na suchej patelni tartą bułką.

Smacznego!!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak