Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z kapusty i grzybow

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 sztuk
olej do smazenia
sól i pieprz do smaku
grzyby suszone 4 sztuki
kapusta kiszona 500 gram

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z kapusty i grzybow

Kapuste ugotowac do miekkosci,odcedzic,posiekac.grzyby namoczyc w cieplej wodzie na 30 minut,ugotowac w tej samej wodzie.cebule obrac,posiekac,zrumienic na oleju.Dodac do niej kapuste i pokrojone grzyby,sol i pieprz.Smazyc razem okolo 10 minut.odstawic.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak