Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem łososiowo-chrzanowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 30 dag
jogurt naturalny 3 łyzki
łosoś wędzony 20 dag
chrzan ze słoika 1 łyżeczka
migdały 1 łyżka
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Krem łososiowo-chrzanowy

1. Twaróg zmiksuj np w blenderze z jogurtem na gładką masę. Łososia drobno posiekaj, dodaj do twarogu wraz z łyżeczką chrzanu. Dopraw na pikantnie białym pieprzem.
2. Migdały sparz, gdy lekko przestygną, obierz je ze skórki i pokrój w słupki. Dodaj do kremu, składniki starannie wymieszaj.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 30.08.2011 15:48
pyszny
Krystyna32 27.07.2011 17:39
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak