Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek kiszony 3 sztuki
cebula 2 sztuki
jabłko 1 sztuka
tarty chrzan 1 łyżeczka
majonez 2 szklanki
kwaśna śmietana 1 szklanka
grzybki marynowane 1 słoiczek
sól
cukier
pieprz
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski

Jajka, ogórek, cebulę, jabłko, grzybki posiekać bardzo drobno. Połączyć razem z majonezem i śmietaną, dodać starty chrzan, przyprawić solą, pieprzem i cukrem. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeanette_v 29.03.2012 12:14
Super!.
gosia47-47 03.12.2011 10:07
pycha sos
malaczarna23 06.10.2011 10:20
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak