Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Patyczki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 20 dag
margaryna 10 dag
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
cukier 5 dag
cukier puder do posypania

Przepis i sposób przygotowania na: Patyczki

Mąkę wysypać na stolnicę, dodać margarynę, cukier i proszek do pieczenia. Wyrobić ciasto. Odrywać od niego kawałki i wyrabiać patyczki. Piec w 180 st. przez ok. 20 minut. Posypać ostygnięte cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

daria899 31.08.2011 09:22
super
Emilia22 27.07.2011 15:22
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak