Składniki:
grzyby | 4-5 szt |
makaron | 100 gram |
włoszczyzna | 1-2 szklanki |
kostka rosołowa | 1-2 szt |
pieprz | do smaku |
natka | 2-3 liście |
olej roślinny | 1 łyżka |
woda | 2 litry |
kasza mazurska (jęczmienna) | 1/2 szklanki |
grzyby | 4-5 szt |
makaron | 100 gram |
włoszczyzna | 1-2 szklanki |
kostka rosołowa | 1-2 szt |
pieprz | do smaku |
natka | 2-3 liście |
olej roślinny | 1 łyżka |
woda | 2 litry |
kasza mazurska (jęczmienna) | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: