Szparagowy warkocz

Szparagowy warkocz

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi zielone

    1 kg
  • masło

    50 dag
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szparagi myjemy a następnie odcinamy końcówki. Wrzucamy do garnka i gotujemy w osolonej wodzie. Ugotowane odcedzamy a następnie pleciemy z nich warkocze. Masło roztapiamy i polewamy gotowe szparagi. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata23

10.01.2014 10:53
też takie robię

Bernadeta1

25.03.2013 00:38
ja szparagów smacznie przyrządzać jakoś nie potrafię

Angelika10

08.11.2012 01:18
ciekawe

caralajna

20.08.2012 08:57
ciekawy pomysł

Iwusia

20.06.2012 11:08
niebawem się pojawi ;)

Anna133

20.06.2012 08:46
ciekawe , szkoda ż enie ma zdjęcia

RenataZ-et

09.06.2012 19:35
pomysłowe

Barbara/zuza22_85

05.02.2012 13:38
super

annagebalska

17.05.2011 07:05
ciekawe

pioge7

18.02.2011 17:08
ekstra, warto polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat