Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa rodzynkowa do przekładania ciast

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rodzynki 20 dag
mleko 1 szklanka
masło lub margaryna 1 kostka
cukier puder 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: masa rodzynkowa do przekładania ciast

Rodzynki zalać wrzącym mlekiem, pozostawić do wystygnięcia. Masło lub margaryne utrzeć z cukrem, dodając porcjami zimna masę rodzynkową..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 27.07.2011 14:28
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak