Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki z budyniem i agrestem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kruche babeczki 1 opakowanie
budyń truskawkowy 2 opakowania
galaretka truskawkowa 1 opakowanie
mleko 5 szklanek
agrest 300 dag
posypka kolorowa 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z budyniem i agrestem

Babeczki wykładamy na blat. Budynie gotujemy na mleku. Galaretkę rozpuszczamy w mniejszej ilości wody niż na opakowaniu. Babeczki napełniamy gorącym budyniem następnie kładziemy agrest i zalewamy galaretką. Gotowe posypujemy kolorową posypką. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 10.05.2013 13:11
świetny deser
RenataZ-et 17.07.2012 22:50
wyśmienite
Wafelek2601 03.01.2012 00:16
ciekawe
IlonaAlbertos 20.07.2011 23:12
Apetyczne
Ela20 02.03.2011 11:32
pycha!
madagaskar 21.12.2010 08:09
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak