Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem do przekładania ciasta-kokosowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko 2 szklanki
wiórki kokosowe 25 dag
cukier 1 szklanka
masło 1 kostka
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Krem do przekładania ciasta-kokosowy

Zelatynę rozpuścić w połowie szklanki goracej wody. Wiórki kokosowe zalać gotującym sie mlekiem, wymieszać. Masło utrzec z cukrem, dodać masę mleczko-kokosową. nadal ucierając, powoli wlewać żelatynę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 27.07.2011 14:26
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak