Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jagody w zalewie

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

borówki 1 l
woda letnia 1 l
calvados ,30 kg

Przepis i sposób przygotowania na: jagody w zalewie

ugotować wodę z cukrem zalać borówki ułożone w słojach i ponownie pasteryzować 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna146 13.05.2011 12:39
ciekawy przepis
iwona332 04.09.2010 00:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak