zupa krupnik

zupa krupnik

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kości wieprzowe

    0,50 kg
  • woda letnia

    2 l
  • kasza jęczmienna

    0,10 kg
  • marchew

    0,15 kg
  • pietruszka

    0,10 kg
  • liść laurowy

    2 szt
  • ziele angielskie

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

przygotować wywar z kości włozyc jarzyny i kaszę jęczmienną liść laurowy i ziele angielskie

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

malaczarna23

12.06.2011 21:44
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat